Bu TWS kulaklıklar üstün özellikleri ve pil ömürleri ile dikkat çekiyor

Sennheiser, Accentum TWS kablosuz kulaklıklarını küresel pazarda tanıttıktan sonra şimdi de Çin’de satışa sundu. İşte bu kulaklıkların öne çıkan özellikleri.

Sennheiser Accentum kulaklıklar, 7 mm TrueResponse dinamik sürücülerle donatılmış olup, net ve detaylı ses üretimi sunuyor. Sennheiser’ın akustik konusundaki uzmanlığı, Smart Control uygulaması üzerinden erişilebilen beş bantlı ekolayzır ile daha da geliştiriliyor. Bu özelleştirme, kullanıcıların ses imzasını kendi tercihleri doğrultusunda ayarlamalarına olanak tanıyor, bu da farklı müzik türleri için keyifli bir dinleme deneyimi sağlıyor.

TWS kulaklıklar, dış gürültüyü etkili bir şekilde engelleyen hibrit ANC teknolojisine sahip. Bu teknoloji, feedforward ve feedback mekanizmalarını birleştirerek dikkat dağıtıcı sesleri ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar ihtiyaç duyduğunda, kulaklıkları çıkarmadan çevrelerinin farkında olmalarını sağlayan şeffaflık moduna geçiş yapabiliyorlar.

Sennheiser, Accentum kulaklıkların uzun süreli kullanım konforu için tasarlandığını belirtiyor. İşitme cihazı üreticisi Sonova ile iş birliği yapılarak, kulaklıklar güvenli ve rahat bir oturuş sağlıyor. Tek bir şarjla 8 saat kullanım sunan kulaklıklar, şarj kutusuyla birlikte bu süreyi 28 saate kadar uzatabiliyor. Şarj kutusu, hem USB-C kablolu şarjı hem de Qi kablosuz şarjı destekliyor.

Accentum kulaklıklar, Bluetooth 5.3 bağlantısını kullanarak kararlı bir bağlantı sağlıyor ve SBC, AAC, aptX ve LC3 gibi çeşitli Bluetooth kodeklerini destekliyor. Ayrıca, gelecekteki yazılım güncellemeleri ile etkinleştirilecek olan LE Audio standardı ve Auracast paylaşımı gibi ileriye dönük özellikleri de destekliyor. Auracast, kullanıcıların havaalanları veya tren istasyonları gibi belirli yerlerde halka açık ses yayınlarına bağlanmasına olanak tanıyor.

IP54 toz ve ter direnci sertifikasına sahip olan Accentum kulaklıklar, egzersiz veya hafif yağmurda kullanım için uygun. Smart Control uygulaması, optimal ses kalitesi için uygun bir oturuş sağlamak amacıyla FitTest gibi ek işlevler ve özelleştirilebilir ses modları sunuyor.

Sennheiser Accentum gerçek kablosuz kulaklıklar, şu anda Çin’de JD.com’da 1399 yuan (yaklaşık 196$) fiyatla satışa sunulmuş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx