Xiaomi’den bütçe dostu telefona HyperOS müjdesi!

Xiaomi, HyperOS güncellemesinin dağıtımına tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle son zamanlarda daha çok giriş ve orta segment için güncellemeler yayınlandı. Ancak orta-üst segmentte hala güncellemeyi almamış modellerin olduğunu belirtelim. Son olarak bir POCO modeli için HyperOS güncellemesi kullanıma sunuldu.

POCO F3 için HyperOS güncellemesi yolda

Xiaomi, ülkemizde POCO F3 olarak satışa sunulan modele HyperOS paketi veriyor. Çeşitli pazarlarda Xiaomi Mi 11X olarak adlandırılan cihaz, ayrıca Redmi K40 olarak da adlandırıldı. Hindistan’daki Mi 11X’e HyperOS güncellemesinin verilmesi, POCO F3 sahiplerini heyecanlandırdı.

Xiaomi HyperOS; yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget’larla ile kilit ekranında daha fazla özelleştirme sunacağı görülüyor. Kontrol merkezi ise bir önceki sürüm MIUI 14’e kıyasla daha temiz ve daha modern bir tasarıma sahip olacak.

Snapdragon 870‘den güç alan POCO F3, 7 nm üretim süreciyle üretilen ve 3.2 GHz hızında işlemciye sahip olacak. GPU tarafında ise Adreno 650 bulunan F3, oyuncular için kusursuz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Akıllı telefon 6 GB RAM’li model için 128 GB, 8 GB RAM‘li modeli için ise 256 GB depolama seçeneği sunuyor.

Ekran tarafında 6.67 inç boyutunda 900 nit parlaklığa sahip E4 AMOLED ekran barından cihaz, 120 Hz ekran yenileme hızı ve HDR10+ desteği ile geliyor. Öte yandan 1080 x 2400 piksel değerinde çözünürlüğü destekleyen ekran, Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx